16.10.15

TUESDAY DATE 2.0 - RELAUNCH





Øhm. Hej. 

At sige der har været lidt stille herinde i det sidste års tid er vidst en underdrivelse. Det var egentligt ikke noget, vi aftalte, det skete bare. Nok et resultat af syg travlhed med livet og speciale, og så også lige det dér med, at vi godt nogle gange kunne tænke, om nogen egentligt læste med. Jo, vi kan godt se nogle tal i vores statistik, men stadig. 

Og det resulterede så i stilhed. En lidt længere én af slagsen. MEN. For ja, der er et men. Gejsten og bloggerkrilleren i fingrene har sneget sig ind på os, så nu er vi tilbage. 

Kan I se noget anderledes på skærmen? Forhåbentligt, for vi har fundet den kreative og - tør man sige - æstetiske side frem og dermed lavet et helt nyt design til bloggen. Nye tider kalder på visuelle forandringer! Foroven er der også kommet en menu, hvor I kan læse om os og finde diverse links til sociale medier. Vi er ret glade for resultatet - og det håber vi også, I er! 

Da vi har været væk så længe, kan vi lige give en kort livsopsummering: 

1) Vi er nu begge to kommet på den anden side af Uni (hurra!). Den anden side kaldes dog #dagpengelivet for os. I hvert fald lige nu. Det forandrer sig forhåbentligt snart, da især én af os har spændende ting i sigte ;)
2) Mette blev forlovet i maj. Wuhu!
3) Aarhus Ø er blevet et rent favoritsted. 
4) Anine serverer sin sprøde stemme mindst én gang om ugen i programmet "Overblikket" på Aarhus Studenterradio. 

Vi læses ved. 

// Anine & Mette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar