25.8.14

Drudenfuss Aarhus

Mette


Har fundet en ny yndlingsrestaurent i Aarhus. Den ryger i hvert fald i top tre! Det er Drudenfuss i latinerkvarteret. Har altid gået forbi og tænkt, at det lignede en slags gammel dansk kro - haha, don't know why. Men seje Essiebutton fra YouTube var i Aarhus for nogle uger siden, og hun anbefalede restaurenten i en vlog. Så jeg tænkte why not, og hev Jan med derhen. Vi skulle have prøvet deres gourmet hotdog, men det var kun til frokost, man kunne få den, og vi var altså taget derhen om aftenen. Så den dag fik vi burger. Jep, typisk mig! Og den var bare så enormt god - pomfritterne var aaaaaahhhh-mazing. 
Sidste gang, vi var der, fik vi så endelige den famøse hotdog - og den er virkelig god. Det blev dog lidt for meget af det gode til sidst, puha man blev mæt. Men det er i hvert fald den bedste hotdog, jeg har smagt. Og selvfølgelig skulle vi lige have fritterne igen. Jeg drømmer allerede om dem til næste gang. 

Er nysgerrig. Hvad er jeres top tre restaurenter i Aarhus? Nogle ukendte der bare skal prøves?


I visited a Danish restaurent called Drudenfuss, which is placed in Aarhus. Both their burger and their gourmet hotdog are amazing. Essiebutton from YouTube recommended the place in a vlog! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar