24.10.15

BEDSTE BURGERE I AARHUS - TOP 5

// Mette //

B


Dagens bogstav er B. For mig står det klart for burger. 

Jeg er lidt af en burgerentusiast. Ja, det er måske ikke lige den flotteste titel, men det er virkelig, hvad jeg er. Når jeg er ude at spise, ryger mine øjne straks til burgerne. Hvis der er nogen. Og de dage hvor jeg tænker, at nu må vi hellere lige prøve noget andet, så får jeg en meget alvorlig sygdom. Burger-envy. Jeps. Det er når, man har bestilt noget andet, og man så ser en anden person få leveret sin burger. Så rammer den. Burger-envyen. Og den rammer hårdt. Derfor er burger altså altid en go-to. Heldigvis kan Aarhus levere på det punkt. 

Hermed præsenterer jeg de, efter min mening, 5 bedste burgere i Aarhus. Som jeg er stødt på i min jagt. Alle til at betale. 


1) Burger Joint, Åboulevarden 51, 8000 Aarhus C
Det er SÅ svært, hvilken burger der er Aarhus bedste. Virkelig. For det skifter hele tiden i mit hoved. Men lige nu er det Burger Joint, der løber med sejren. Både fordi de har mange forskellige og spændende slags burgere - Mexikansk med guacamole, Italiensk, Amerikansk, osv. Burgerne kommer med gode kartoffelbåde. Betjeningen er desuden lige i skabet, og derfor er det altid dejligt at komme tilbage. 
Pris: Ca. 120 kr. (dressing 10 kr.)


2) Mackie's Pizza, Skt. Clemens Torv 9, 8000 Aarhus C
Leder man efter en restaurant, der virkelig har den dér specielle atmosfære, så er Mackie's et godt bud. Heldigvis har de fantastiske burgere også. Jeg falder altid fuldstændig pladask for alt varmt mad, der har ananas i eller på sig (Hawaii pizza længe leve), så da jeg opdagede deres Hawaii burger, var jeg selvfølgelig lige ved at skrige. På den positive måde. Den er så, så, så god - pomfritterne også. Den kæmper med Burger Joints burger og vinder også nogle gange. Det er bare de ananaser dér. 
Så. gode. 
Pris: Ca. 130 kr. 


3) Sharks, Frederiksgade 25, 8000 Aarhus C
Det her er min kærestes favorit-burgersted - og med god grund. De specialiserer sig i kunsten at lave gode burgere. De har taget det amerikanske ståsted og har derfor også pyntet restauranten derefter, og de viser også ofte en sportskamp på TV. Men burgere har de styr på. Man bliver så mæt af en burgermenu her, at man nærmest må gå halvkvæstet hjem. Men det er det værd!
Bonusinfo: Sharks laver verdens bedste milkshakes. 
Pris: Ca. 130 kr. 


4) Café Drudenfuss, Graven 30, 8000 Aarhus C
Virkelig hyggelig café som nok mest er kendt for deres gourmethotdog. Dog opdagede jeg hurtigt burgeren på menuen, og det skulle prøves af. Selve burgeren er super god, men det er egentligt pomfritterne, der virkelig hiver fat i hjertet og sætter sig fast. Dertil hører en speciel urtemayo, som virkelig er to die for. 
Pris: Ca. 130 kr. 


5) WeDoBurgers, Østergade 14, 8000 Aarhus C
Den nyeste tilkommer på burgerfronten i Aarhus, der hurtigt er blevet en favorit hos mange, og det er helt forståeligt. Hvis man leder efter en fedtet amerikaner-burger, er det her virkelig det rette valg. På menuen kan der kun vælges imellem cheese- og hamburger, så det er til at overskue. Biksen er ret lille, så der kan dog hurtigt blive trængt derinde. Men til prisen er det virkelig en god burger - og sikkert især en hangover-favorit. Med burgeren kommer pomfritter og en dåsesodavand. 
Pris: 80 kr.


Honourable mentions: 
Gemmestedet, Aarhus C
Römer, Aarhus C


1 kommentar:

  1. Ja, Burger Joint er SUUPER godt! Og så er personalet søde! :)

    SvarSlet