17.10.14

OOTD: Sushi Date at Saichi, Jægergårdsgade in Aarhus

Outfit of the Day


Shoes: H&M   Shirt: Bilka    Blazer: Monki    Bag & necklace: Primark





By Mette

Her er lige et par billeder jeg fik snappet for et par uger siden. Var ude og spise sushi og det var så godt. Faktisk så godt at vi besøgte stedet igen kun 1 ½ uge efter.. Haha. Stedet er Saichi på Jægergårdsgade i Aarhus. Her kan man få all-you-can-eat sushi i to timer - men det er ikke buffet som sådan. Man bestiller fra en menu og får så sin mad derefter. Efterlader man mere end 3 stykker sushi på tallerkenen skal man betale 15 kr. pr. styk - meget rimeligt. 

Det positive ved stedet: 
Sushien er SÅ. GOD. Så mega god! Min mund løber totalt i vand bare af at kigge på billederne. Der er nok omkring 40 forskellige slags at vælge imellem, og så kan man også få dessert som en del af all-you-can-eat. Deres tiramisu var virkelig god første gang, men anden gang var den ikke så smagelig, hvilket var så ærgerligt. En anden ting at fremhæve er den hyggelige indretning og så deres fine tallerkener og skåle. Og så slipper man ca. 180 kr. for deres frokost buffet, hvilket ikke er galt for så flot og smagfuld sushi. 

Det mindre gode: 
Sidste gang vi var der, var der lidt koldt. Men det der er værst... Det er ventetiden! Måske er det fordi, man er så mega ivrig efter at få sushi, men første gang ventede vi omkring 45 min. på at få vores første bestilling og ca. 40 min. på den næste. Ventetiden er bare så træls - især efter første omgang sushi, fordi man har fået smagen for det. Og så ender man næsten med at blive lidt små-mæt, inden næste omgang kommer. ØV! 

Men vil nok stadig give 5 ud af 6 stjerner pga. sushien.. Den kan man virkelig ikke lade være med at tænke på flere dage efter! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar